Brezplačne knjige


33 spodbudnih zgodb


Brezplačno prenesite 33 spodbudnih zgodb, ki vam bodo pomagale v vsakdanjem življenju! Pridobili boste motivacijo, da boste še bolj vztrajno sledili svojim sanjam in dosegli cilje.

Don Colbert, dr. med.: SEDEM STEBROV ZDRAVJA


Vaše zdravje v prihodnosti je v največji meri odvisno od vas. Raziskave kažejo, da lahko posameznik zmanjša tveganje za srčne bolezni za več kot 80 % in tveganje za rakasta obolenja za več kot 60 %, in to preprosto z zdravo izbiro prehrane in načina življenja. Celo mnogi, ki mislijo, da bodo zboleli za boleznimi, ki so jih imeli njihovi predniki, so podedovali samo nezdrav način življenja, ki prej ali slej povzroči takšne bolezni – to pa je možno spremeniti! V tej knjigi vas k pozitivnim spremembam vodi izkušeni doktor družinske medicine Don Colbert, avtor več knjižnih uspešnic s področja varovanja zdravja. V petdesetih majhnih korakih, kot vam jih predstavlja, lahko osvojite, kar ste morda mislili, da za vas ni mogoče. Tudi če ste že precej poučeni glede zdravega življenja, boste v knjigi našli mnoge nove, pomembne, koristne, praktične informacije, ki bodo vam in vašim bližnjim pomagale k boljšim odločitvam in navadam za zdravje in življenje.

Premagani so samo tisti, ki odnehajo. ​
- Theodore Roosvelt

Kontaktirajte nas!

POKLIČITE NAS NA

040 825 442

PIŠITE NAM

podajroko@gmail.com

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.