Duhovni kotiček


Bog odpusti, če se pokesaš, ne obljubi pa jutrišnjega dne, če odlašaš.

Ljudje smo tridelna bitja sestavljena iz duha, duše in telesa. Ustvarjeni smo po Božji podobi in z določenim namenom. Tukaj nismo po naključju. Ker nam je Bog dal tudi svobodno voljo odločanja in izbire smo za svoje življenje odgovorni sami. Sami se odločamo kaj, kako, na kakšen način in zakaj bomo določene stvari počeli ali pa tudi ne.

To kje in kaj smo danes je posledica naših preteklih odločitev in dejanj. To kar bomo v prihodnosti bo odvisno od naših današnjih odločitev in dejanj. V kolikor ste nezadovoljni z življenjem in trenutnimi rezultati, ne glede kdo ste, kaj ste, od kod ste, koliko ste stari ali mladi lahko svojo situacijo spremenite, če se le tako odločite in ste pripravljeni tudi kaj narediti.Sprememba ni nikdar enostavna in se ne zgodi čez noč, saj je poleg odločitve potrebno vztrajno delo na sebi, če želite doseči kakovostne in dolgotrajne spremembe.

​Če želite drugačne rezultate, kot jih imate sedaj boste morali začeti delati drugačne stvari in na drugačen način, kot ste jih do sedaj. Delati iste – enake stvari in pričakovati drugačne rezultate je milo rečeno noro.
Uspešni niso tisti, ki nikoli ne padejo, temveč tisti, ki padejo in potem vstanejo ter gredo spet naprej. Pogumni niso tisti, ki se ne bojijo, temveč tisti, ki se bojijo in kljub strahu gredo naprej.

Zaradi raznih okoliščin, neznanja, vpliva drugih, slabe samopodobe, slabih odločitev in strahu se ljudje mnogokrat znajdejo v »slepi ulici«, brez vsakega upanja in brez možnosti, da bi videli zasilni izhod ali celo rešitev in dober izid. Toda ne glede kje se danes nahajate in kako »nizko« ste padli, imam za vas dobro novico; Svojo situacijo lahko spremenite!Če potrebujete pomoč, če ste odvisnik, če iščete rešitev, če ne vidite izhoda, če ste brez upanja, če ste prazni in se dolgočasite, če ne vidite in ne najdete smisla v svojem življenju, če nekaj iščete pa ne veste kaj, če ste že vse poskusili, pa nič ni pomagalo, če ………. Potem vam priporočam evangelijsko terapijo, ki je 100% učinkovita in povrhu še brezplačna.

Če želite več informacij ali želite priti na razgovor nas kontaktirajte.

Tvoji talenti so dar Boga, kar narediš z njimi, je tvoj dar Bogu.

Priporočamo vam obisk naslednjih spletnih strani in seveda tudi obisk v »živo«:

 • http://mks-icf.org
 • http://rijeczivota.hr
 • https://sites.google.com/site/epchosana
 • http://www.izhodteenchallenge.org
 • www.ljubezeninspostovanje.si
 • http://www.coc.org.uk
 • http://besede-zivljenja.envo.si
 • www.binkostnacerkevlj.com
 • http://sprejmi.blogspot.com
 • http://www.ekclj.si
 • http://blastministries.net
 • POKLIČITE NAS NA

  040 825 442

  PIŠITE NAM

  podajroko@gmail.com

  Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.