Priporočila in reference


REFERENCE IN PRIPOROČILA

 • V življenju se ne dogaja pogosto, da dobiš več, kot plačaš. V Šoli odličnosti gospe Nene je to pravilo. Nikoli ne vemo toliko, da v Šoli odličnosti ne bi izvedeli še česa novega.
  Zvonko Murko, ADR-SVET, Svetovalec za prevoz nevarnega blaga v cestnem prometu
 • Nenine delavnice so nekaj posebnega in jih priporočam vsakomur, ki bi rad naredil nekaj za osebno rast in izboljšanje medosebnih odnosov. Dobri odnosi so ključnega pomena za zadovoljstvo v življenju, zato je vsako znanje s tega področja neprecenljivo. Obravnavali smo različne teme, najbolj so mi ostali v spominu osebnostni tipi, ki jih Nena res obvlada. Razumevanje tipov osebnosti mi je odprlo povsem nov pogled na komunikacijo, vse to pa mi koristi v poklicnem kot tudi v zasebnem življenju. Izvedel sem še veliko drugih stvari. Priporočam!
  Igor Donkov, samostojni podjetnik
 • Nena je izvrstna in dinamična predavateljica, njena predavanja so življenjska, praktična in uporabna. Predvsem je dragoceno to, da kar predava, tudi sama prakticira. Nenina spoznanja, ki jih črpa iz lastnih in tujih izkušenj, raznih anket, ki jih je sama izvajala, vas bodo zagotovo obogatila, vzpodbudila k zastavljanju novih ciljev, poglobitvi vaših vrednot ali pa vsaj k razmisleku o njih. Naučili se boste raznih spretnosti, ki jih boste lahko takoj preizkusili. Poleg tega vas Nena na vsakem seminarju s čem prijetno preseneti. Vključitev v Šolo odličnosti je odlična naložba v vas same!! Tudi sama sva je bila deležna, zato jo lahko priporočiva vsakomur!
  Steve in Barbara Telzerow, predavatelja, svetovalca za medosebne odnose in pastorja
 • Nena s svojo energičnostjo in predanostjo svojemu delu motivira udeležence svojih predavanj, da dosegajo osebno in poslovno odličnost. Znanja, ki jih posreduje na svojih izobraževanjih, pomagajo pri delu z ljudmi kot tudi osebni rasti udeležencev. Njena predavanja in delavnice so dobro strokovno pripravljena, kreativna, praktična in obogatena z atraktivnimi zgodbami. Vsi udeleženci programa so bili izredno navdušeni nad načinom podajanja snovi in pohvalili  predavanja kot ena boljših tudi zaradi klime, ki se je ustvarila v skupini slušateljev.
  Bojanka Genorio, direktorica DSO Fužine
 • Kot udeleženec in direktor podjetja bodočim podjetnikom in predvsem ključnim zaposlenim z veseljem priporočam udeležbo na motivacijskem seminarju pri gospe Neni Dautanac. Iz osebnih izkušenj skozi svojo poslovno pot sem se ob tem seminarju prepričal, da je prav to tisto, kar za motivacijo, uspehe in razvoj podjetja potrebuje vsak tim za poslovno in osebno rast ter uspešen razvoj.
  Andrej Repše, nekdanji direktor ARMAT d.o.o., sedaj prokurist
 

Tatjana Koštomaj, višja svetovalka za splošne zadeve na občini Krško


“Izvrstna izvedba seminarja  “Delo z ljudmi” na naši občinski upravi. Naši zaposleni so z navdušenjem sprejeli predavanje.”

Andreja Zelič, univ. dipl. org., Bolnšnica Celje


“Pripravljene smernice na določeno tem so kar vabile k aktivnemu sodelovanju in lastnemu ozaveščanju udeležencev.”

Marija Gabrijel, Poslovna sekretarka


“Ko me je že predolgo časa preganjala dominantna misel, da moram že enkrat nekaj storiti – spremeniti svoje razmišljanje in sebe (ker sem skozi vsa dosedanja »izobraževanja« že dojela, da ni bistvo mojega poslanstva na zemlji spreminjati druge), mi je prišla na pot Nenina Mini šola razumevanja človeške narave. Dojela sem več, kot sem upala upati, dobila in doživela več od vseh pričakovanj. Veselje in notranjo sprostitev mi je prinesel ta korak. Danes je svet mnogo, mnogo lepši.”

Andreja, 41 let, raziskovalka


“Nena je ena izmed tistih, ki s svojimi dejanji spreminjajo svet na boljše. Njenega seminarja sva se z možem udeležila že pred leti v času najine zakonske krize, skoraj v fazi ločitve – po obiskih različnih svetovalcev sva rekla: “No, dajva poskusiti še tole.” In sva ob pomoči njenih priporočil na seminarjih izplavala, lani dočakala najino 20-letnico poroke … in za enkrat še srečno plujeva. Njene misli in dejanja mi večkrat pridejo prav tudi v drugih življenjskih situacijah, ko se zavem, da bom z drugačnim lastnim odzivom ustvarila prijetnejše vzdušje, pa naj bo v družini, službi, med prijatelji ali znanci. In še to – prepričana sem, da boste na njenih seminarjih dobili več, kot boste pričakovali – v njenih primerih boste hitro našli tudi sebe – in to tudi tam, kjer mogoče niste pričakovali. 🙂 Vsekakor njene seminarje sem že priporočila svojim prijateljem, zato jih tudi vam! Srečno!”

Jasmina Ćehajić, 27 let, prof. soc.,fil.


“Mini šola o razumevanju človeške narave  je popotnica za vaše življenje, saj je polna smernic in vodil do boljšega razumevanja samega sebe, soljudi in sveta. Ne le da boste spoznali, da je vsak izmed nas edinstven in neponovljiv, prav tako se boste naučili vzpostaviti uspešne odnose z vsemi ljudmi. Motivacijska govornica Nevenka Dautanac nesebično razkriva skrivnosti naše narave, navdušuje s svojo pozitivo in izvirnostjo ter pušča sled v naših srcih kakor zvezdni utrinek na nebu. Hvala.”

Tomaž


“Skoraj vsi se podamo v družinsko razmerje s partnerjem in največkrat naletimo na številne težave. Sam nisem razumel, kako lahko žena razmišlja povsem drugače kot jaz in kako lahko obstajata dve povsem različni »resnici«. Spraševal sem se, ali sem jaz nenavaden ali je morda žena nenavadna. Ali bom sposoben prenašati pogosta trenja v razmerju? Na ženino pobudo sva se udeležila tečaja o izboljšanju partnerskega odnosa, ki ga je organizirala Nena Dautanac. Ni mi žal, da me je žena prepričala in sem več dni preživel na seminarju. Na seminarju sem spoznal osebnostne razlike različnih značajev, se zavedel svojih slabosti kot tudi prednosti. Opravili smo osebnostni test. Nova spoznanja so me kar silila v odpravljanje osebnih slabosti. Predstavljene so  prioritete pri delu z ljudmi, ki mi poleg partnerskega odnosa pomagajo tudi pri delu v službi (škoda, ker tudi moj šef ni šel na tečaj). Vesel sem novih spoznanj. Seminar toplo priporočam tudi ostalim.”

Olga Novak, učiteljica


“Nikoli ni prepozno za pogled vase. In da se potem izboljšamo. Rastemo. To je nujno. To je najvišji smisel našega življenja. In vedno je pravi čas, zdaj je zagotovo pravi čas. Priporočam predavanja Nene Dautanac.”

Delna upokojenka.G. K., 55 let


“Za mini šolo bi lahko rekla, da je maxi. V nadvse prijetnem vzdušju smo se skozi predavanja in pogovore veliko naučili.”

Vera Pešelj, direktor hotela GTM


“Gospa Nena iz Šole odličnosti je izredno pozitivna osebnost. Njeno posredovanje informacij je razumevajoče in navdušujoče, zato slušatelji z zanimanjem sprejemajo njena navodila in predloge. Ustvarja izredno pozitiven odnos do dela in skozi svoje seminarje v Šoli odličnosti vzpodbuja motivacijo  zaposlenih.”

Olga Mancevič, strokovni vodja v ritmični gimnastiki, nekdanja predsednica gimnastične zveze SLOVENIJE


“Šola odličnosti me je zelo navdušila. Vedno občudujem neskončno pozitivno energijo, ki jo gospa Nena izžareva. Današnje življenje je polno stresov in pritiskov. Kadar naletim na kakšen izziv, ali se mi »vse sesuje«, tedaj se spomnim na Neno ter pomislim: “Kako bi ona to rešila in postala močnejša?” Želim, da bi se vsi »nalezli« tega pozitivnega razmišljanja, iskanja rešitev, delovanja in optimizma.”

Antonič Maja, načelnica UE Radovljica


“Prednost Neninih izobraževanj je v prilagodljivosti skupini oz. delovnemu okolju, kar pomeni, da si lahko izberemo temo, ki se nam zdi, da je glede na situacijo in delovno klimo, najbolj primerna in potrebna.”

Bojan Petrijan, direktor mestne uprave, Mestna občina Murska Sobota


“S svojo pozitivno energijo in pristopnostjo nas je predavateljica prepričala, še posebej z motom ZAČNITE DANES IN ZMAGAJTE, ki je prežemal njen celoten seminar. Po končanem seminarju se je več kot 90% udeležencev opredelilo za to, da so taki seminarji potrebni, pozitivni in da si jih želijo več in pogosteje. Seminarju gospe Nevenke Dautanac  zato dajem zelo dobro priporočilo.”

Silvo Pritržnik, direktor, Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec d.d.


“Energija, ki jo ga. Nena izraža na delavnicah, nas je v začetku prestrašila, v nadaljevanju pa se je ta energija prenesla na nas. Njena predavanja so uporabna tako v zasebnem življenju kot v poslovnem svetu, seveda je potrebno znanje osvojiti z vadbo in ponavljanjem, zato sem prepričan, da se bomo še srečali.”

Mihael Novak, načelnik UE Kamnik


“Vsebina seminarjev in njihova praktična interpretacija je bila za vse zaposlene zelo primerna, in sicer tako s stališča dela na upravni enoti kot tudi uporabnosti na osebni ravni.”

Barbara Kampjut, ravnateljica


“Gospa Dautanac je v našo skupino vnesla sproščeno vzdušje, spodbudila je odkrit pogovor in nas v tistem dopoldnevu pripravila do tega, da smo o svojih bližnjih, prijateljih in sodelavcih razmišljali predvsem pozitivno. Ob koncu smo ugotovili, da  je bila delavnica namenjena tudi spoznavanju sebe, soočanju s svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi in predvsem »samospraševanju«, kako vstopamo v odnose in komunikacijo z drugimi.”

Darja Cizelj, strokovna vodja DUO Impoljca Sevnica


“S svojo posebno energijo, znanjem in pristopom  nas je tako navdušila, da so naši zaposleni vsako leto izražali željo po izvedbi novih seminarjev in delavnic. Pogosto je bilo slišati: »Pokličimo Neno, da nas malo dvigne.« Nena je kot sonce, topla, pozitivna in nadvse prijetna ter preprosta oseba, ki izžareva toliko pozitivne energije, da lahko z njo v nekaj minutah napolni še tako veliko in polno dvorano ljudi. Veselimo se novih srečanj in predavanj, saj so vsebine na temo medosebnih odnosov, sodelovanja, motivacije in samopodobe ključne za kakovostno življenje vsakega človeka.”

Kontaktirajte nas!

Izvedbo seminarjev v svojem delovnem okolju so mi zaupali:


Podjetja: Maop Ljubljana, Vitanest Nova Gorica, Sava d.d. Kranj, Kmetijska zadruga Metlika z.o.o., Dimnikarstvo Maribor, Veolia Transport, Računovodski servis Kontesa, MSK Slovenska Bistrica, Iskraemeco Kranj, Novem Car Design Interior Žalec, TA Regulator Brežice, Atech elektronika d.o.o, Lassana d.d., Renault Nissan Slovenija, SPD d.o.o., Finline Črnomelj, Avtoelektronika d.o.o. Ljubljana, Asterix d.o.o., Armat d.o.o., Dana, d.o.o., Revija Rina, Radio Triglav, EDUCA – založba in izobraževanja, UTIRUŠ –Trogir (združenje tajnic in računovodij), Planet GV, Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec d.d., Podkrižnik d.o.o., TU-VAL Domžale, Kruna do.o.o ZG, Slowatch Ljubljana.

Gostinstvo in turizem: Hotel Park Bled, Hotel Bela Krajina Metlika, Kamp Podzemelj, Restavracija Štajdohar Kanižarica, Kamp Jankovič Adlešiči, Kamp Kobarid, Španska restavracija “Don Felipe” Ljubljana, Turistični informacijski center Metlika, KŠTM Sevnica.

Komunalna podjetja: Komunala Kočevje; Hydrovod Kočevje.

Občine: Murska Sobota, Velenje, Krško, Vitanje, Zreče, Slovenske Konjice, Metlika, Kranjska Gora, Gorenja vas, Vrhnika, Rogaška Slatina Upravne, Dobrovo.

Upravne enote: Tržič, Radovljica, Nova Gorica, Idrija, Šmarje pri Jelšah, Ormož, Postojna, Metlika, Cerknica, Ruše, Velenje, Koper, Ajdovščina, Sežana, Novo mesto, Domžale, Kamnik, Ljutomer, Hrastnik.

Sodišče: Okrožno sodišče na Ptuju.

Domovi starejših občanov: Poljčane, Trebnje, Podbrdo, Tolmin, Loka pri Zidanem Mostu, Krško, Lendava, Velenje, Izlake, Šmarje pri Jelšah, Tezno Maribor, DUO Impoljca, Pegazov dom Rogaška Slatina, Idrija, Fužine Ljubljana, Doma na Fari Prevalje, Dom ob Savinji Celje, Dom Danice Vogrinec Maribor.

Zdravstveni domovi: ZD Trebnje, ZD Slovenske Konjice, ZD Trbovlje, ZD Celje, ZD Metlika, ZD Sevnica.

Bolnišnica: Splošna bolnišnica Celje.

Center za socialno delo: Ljubljana Bežigrad, Trebnje, Ravne na Koroškem.

Območne obrtne zbornice: Domžale, Zagorje ob Savi, Vrhnika, Slovenske Konjice, Trebnje, Slovenska Bistrica, Kranj, Murska Sobota, Novo mesto.

Šole: Glasbena šola Kranj, Srednja šola Metlika, OŠ Minke Namestnik Sonje Slovenska Bistrica, Prva OŠ Slovenj Gradec, OŠ Prežihovega Voranca Ravne na Koroškem, Druga osnovna šola Rogaška Slatina, OŠ Košana, OŠ Tržič, OŠ Štore, OŠ Orehek, OŠ Miklavž na Dravskem polju, OŠ Sodražica, OŠ Antona Ukmarja Koper, Šolski center Velenje, OŠ Stara Cerkev pri Kočevju, OŠ Franceta Bevka Ljubljana, Dijaški dom Maribor, OŠ Vladimir Nazor Crikvenica, OŠ Stari Trg ob Kolpi, OŠ Dravograd.

Vrtci: Vrtec Zelena Jama Ljubljana, Vrtec Mavrica Trebnje, Vrtec Čebelica Šentjernej, Vrtec Ravne na Koroškem.

Univerza: Univerza Maribor – karierni center.

Sindikati: Sindikat VVZ Slovenj Gradec, Sindikat zdravstva in socialnega skrbstva Slovenije, SKEI – sindikat kovinske in elektro industrije.

Knjižnice: Osrednja knjižnica Kranj, Knjižnica Antona Tomaža Linharta Radovljica, Ksaverja Meška Slovenj Gradec.

Krajevne skupnosti: Adlešiči, Stari Trg ob Kolpi, Damelj.

Društva: Društvo kmečkih žena Kočevje, Društvo za zdravje in sožitje v družinah Trebnje, Društvo podeželskih žena – Ribnica, Klub tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele Krajine, Društvo kmečkih žensk Zagorje, Društvo tajnic Trebnje, Klub tajnic Notranjska, Rdeči križ Gorenja vas, DKŽ Suhor, DKŽ Novo mesto, DKŽ Škocjan, ŠENT Metlika, Atletski klub Sevnica, Društvo podeželskih žena Mirna peč.

Zavodi, agencije, izobraževalni centri: Zavod Hrastovec, Zavod Svete Terezije Dobrepolje, Varstveno delovni center Novo mesto, Skupnost zavodov osnovne zdravstvene dejavnosti celjske regije, Kmetijsko gozdarski zavod Novo mesto, Krajinski park Kolpa, RAGOR Jesenice, Fundacija Vincenca Drakslerja, Podjetniški center Slovenj Gradec, CIK Trebnje, RIC Novo mesto, Javni zavod Gasilska brigada Koper, Andragoški zavod Maribor, Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda.

Župnije: Župnija svetega Rupreta Krško, Župnija Ježica Ljubljana, Župnija Šmarje pri Jelšah.

Mednarodna krščanska skupnost Ljubljana.

Več tisoč udeležencev na odprtih seminarjih.

POKLIČITE NAS NA

040 825 442

PIŠITE NAM

podajroko@gmail.com

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.