Knjiga ŽRTEV ALI ZMAGOVALEC


ŽRTEV ALI ZMAGOVALEC


Jo želiš?

  • Pišite nam in nam povejte, na kateri naslov jo pošljemo
  • Poštar vam knjigo prinese v vaš nabiralnik, zanjo pa boste odšteli 7 EUR (ja, s poštnino vred :))

Z veseljem in hvaležnostjo v srcu vas obveščam, da je izšla moja nova knjižica ŽRTEV ALI ZMAGOVALEC? – praktičen enostaven priročnik za lažje razumevanje človeške narave, namenjen VSEM generacijam in profilom od 14 leta naprej.

Tudi ta knjižica je obogatena z vsakdanjimi življenjskimi primeri, z nekaj ilustracij ter s praznimi polji kamor lahko sproti odgovarjate na postavljena vprašanja ali pa samo pišete svoje beležke. Govori o tem, kako pomembno je prepoznati trenutke, ki nas hočejo potegniti v vlogo žrtve (vsi mi jih kdaj doživimo), ter zakaj in kako priti iz vloge žrtve ali težke situacije, ko se tam znajdemo. Je mehka vezava, v A5 formatu in ima 96 strani.

Če bi jo radi kupili mi enostavno pišite na podajroko@gmail.com ter mi povejte na kateri naslov naj jo pošljem.

Poštar jo bo prinesel v vaš nabiralnik, vi pa boste ob priliki plačali 7,00 eur na moj TRR katerega boste dobili skupaj z računom. V 7 eur je vračunana tudi poštnina.

MNENJA O KNJIGI

  • Nena, ravno sem dokončala z branjem tvoje knjige Žrtev ali zmagovalec, knjiga je čudovita in ob prebiranju teh vrstic sem dobila ogromno poučnih nasvetov in ne morem z besedami opisati kako sem ohrabrena in hvaležna za tvoje pisanje.  Obe knjigi tako prva Misli in čustva, kot druga Žrtev ali zmagovalec sta praktični, razumljivi, ravno prav dolgi, zabavni in poučni. HVALA. 
  • Ga. Nena! Najlepše hvala za vašo novo čudovito knjigo! Sem jo prebrala na dah tako kot prvo. In dobila veliko zase! Hvala vam!!!
  • Spoštovana gospa Nena, knjiga Žrtev in zmagovalec je prvovrsten izdelek. Sodobna, ker obravnava dogajanja značilna za naš čas in okolje v katerem živimo. Primerna je za vse ljudi, ki ljubijo resnico, dobroto, lepoto in usklajenost s seboj in svojim okoljem. Želim vam tudi naprej vse najboljše. D.I.

Naročilo knjige

Enostavno mi pišite in povejte na kateri naslov želite prejeti knjigo

Prenesite si tudi BREZPLAČNO
e-knjižico “Zmorem!”


POKLIČITE NAS NA

040 825 442

PIŠITE NAM

podajroko@gmail.com

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.